Smart köksinredning från Smarthem

Börjar det bli lite rörigt där hemma? Skulle du vilja ha lite tips för hur du kan inreda smartare för att göra det mer organiserat och få ordning på skåp och lådor? Då har du kommit helt rätt, för i det här inlägget ska vi kika lite på vad som finns på Smarthem, en sajt som är helt dedikerad åt att skapa ordning i stugan.

Visst kan det bli fullpackat i köksskåpen med blenders och processorer – så pass att man faktiskt glömmer vad man har där i skåpet. Då kan man råka köpa en stavmixer när man redan har en liggandes längst bak i det där hörnskåpet.

En smart grej är bänkskåpsutdrag, som gör att man drar ut hyllan istället för att trycka in grejer i skåpen. Det finns olika typer av skåpsutdrag och det kommer förvandla ditt kök till ett modernt och välorganiserat kök som kommer vara mer inspirerande och upplyftande och laga mat i!

När det kommer till kastrullskåpet finns det en lösning med så kallade karusellplan som är justerbara på höjden. På det viset kan man snurra runt hyllplanen och komma åt alla kastruller, lock, blenders och juicemaskiner utan att man behöver plocka ut någonting. Väldigt praktiskt! Det maximerar förvaringsytan och gör det mycket trevligare att laga mat i köket utan en massa buller och bång och frustration.

 

Om skafferiet också behöver lite organisation finns det också lösningar för det. Med skåpinredning från Kesseböhmer får man justerbara hyllor och plan som monteras på skåpdörren. Plötsligt har man en massa extra plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *