Ge dig en inspirationshelg i Halmstad

Ibland är det lätt att fastna i gamla hjulspår, både vad gäller heminredning och livet i stort. Då kan det vara bra att ta en paus för att fylla på med nya intryck. En helg i Halmstad är precis en sådan paus som kommer ge dig både avkoppling och mängder med ny inspiration.

Boka ett rum på ett anrikt hotell Halmstad centrum, så har du nära till det mesta.

Njut av havet i Tylösand

Tylösand är en av Sveriges mest kända stränder, och här finns också Sveriges enda livräddarskola. På sommaren är det ofta väldigt mycket folk, men även under övriga årstider är det fantastiskt att vandra längs den fyra kilometer långa sandstranden och blicka ut över det vidsträckta havet.

På Hotell Tylösand finns ett spa som erbjuder flera olika avkopplande behandlingar.

Tivolikiosken

Konditorn My Feldt öppnade för ett par år sedan sin Tivolikiosk i centrala Halmstad. Här är det svårt att låta bli att känna inspirationen flöda. Sätt dig och fika och låt dig överväldigas av intryck.

När du har druckit upp kaffet kan du strosa runt i kiosken och kanske får någon av de vackra printen följa med dig hem. Eller varför inte en kokbok med tänkvärda texter som kan ge inspiration på många olika sätt. Glöm inte heller att köpa med dig en ask av den berömda kolan.

Hallands Konstmuseum

Centralt i Halmstad ligger Hallands konstmuseum. Här kan du se verk av bland andra Halmstadsgruppen som är kända för att vara de första svenska kubisterna och senare även surrealister.

Både en fast och tillfälliga utställningar visas här. Missa inte trädgården som hör till museet, och inte heller toaletterna som är värda ett besök oavsett behov.