Allt du behöver till din trädgård

Våren är äntligen här och ger oss möjligheten att njuta av våra vackra trädgårdar! Det betyder så klart att det är dags att förbereda trädgården inför årets sommarsäsong. Underhåll, design och bevattning av gräsmattan är några av de viktigaste sakerna att tänka på på vårkanten.

Vi brukar åka till Byggmax för våra behov men nu när de har en sådan bra webbutik går det lika bra att shoppa online. I deras trädgårdssektion har de kategorierna Trädgårdsväxter, Trädgårdsskötsel, Bevattning, Grill, Trädgårdsförvaring, Trädgårdsmaskiner, Infravärme, Lekredskap, Pool och spa, och så vidare. Där finns allt man behöver för att ta hand om trädgården.

På Byggmax har de också växthus, så om det är något ni har funderat på att investera i kan ni gå in och kika på vad de erbjuder för alternativ. Välj mellan miniväxthus, växthus, atrium växthus och klassiska växthus i olika storlekar. Det är jättekul att odla sina egna grönsaker och örter i ett växthus på hemmaplan!

Sedan brukar vi tycka om att välkomna våren och sommaren med en massa blommor i trädgården. Vi älskar alla växter och blommor! På Byggmax säljer de syrener som doftar underbart, lönnträd, plommonträd, äppelträd och till och med bambu. Bambu kan nämligen växa både i trädgården och i en kruka. Den behöver inte ens beskäras. Hur smidigt som helst och väldigt exotisk look.

Kolla in deras stora utbud av klätterväxter med och utan blommor i många olika färger. Smart nog går det att sortera deras utbud enligt blomningstid, blomningsfärg, längd, höjd, odlingszon, med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *