Inred flexibelt och snyggt med affischer och foton

Att dekorera sitt hem med affischer och foton kanske låter lite juvenilt och tråkig och som någonting ungdomar gör i brist på pengar och visst ligger det någonting i det. Gratis affischer från filmer och konserter är kanske inte det snyggaste, men det kryllar av andra exempel posters och wallart som trots sitt format och utförande är både snygga och smakfulla och som kan pryda vilket elegant rum som helst.

Hemligheten ligger förstås i motivet och som i så många andra sammanhang får du mer kvalitet för mer pengar. Att pryda sitt hem med rekamaffischer för filmer och konserter du fått grait är en sak. Att hänga upp bilder tagna av skickliga fotografer och reproducerade i begränsad upplaga är någonting annat.

Som premiumbilar

Tänk på posters som du tänker på bilar. Det finns mängder av ganska billiga dussinbilar som produceras och säljs i stora mängder och som visserligen fungerar men som inte sticker ut vare sig vad gäller utseende eller prestanda.

Steget över detta finns premiumbilar, som också serieproduceras men som kostar betydligt mer och som därför är både snyggare att se på och roligare att köra. I toppen hittar du de verkliga lyxbilarna som bara byggs på beställning och som verkligt få har råd med.

På samma sätt kan du tänka på inredning med affischer och foton. Det blir helt enkelt så lyxigt, snyggt och påkostat som du väljer att det ska vara. En större budget ger dig större möjligheter att vara unik och att få tag i någonting riktigt snyggt och exklusivt.

Inredning som är flexibel och anpassningsbar

Att inreda med affischer och fotokonst ger dig stora möjligheter till variation och flexibilitet. Väljer du väggar i vitt eller andra diskreta färger eller tapeter kan du enkelt välja färger och stämning på rummet efter behov och du kan när som helst göra om och byta karaktär på ditt hem bara genom att arrangera om eller byta ut det du har på väggarna. Det behövs inga dyra hantverkare eller något slabbande med färg. Flytta bara runt din väggkonst tills du är nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *