Ett stilrent kök

Vi spenderar mycket tid i köket och just därför är det så viktigt att man är nöjd med sitt kök. Det är lätt att glömma bort hur viktigt det är att uppdatera verktyg och köksmaskiner under årets gång så att de är högt funktionella, stilrena, effektiva och energisnåla. Hur länge sedan var det du köpte en riskokare till exempel? Med en riskokare från Hamilton Beach kan man dra nytta av en lång rad digitala funktioner med olika tillagningsprogram och inbyggd ångkokare. Den har även en timer som man använder för att ställa in när tillagningen ska påbörjas med upp till 15 timmar.

Om ni tycker om att laga goda drycker i hemmet kanske det är dags att investera i en (ny) SodaStream kolsyremaskin som är väldigt snygg nu för tiden. Ja, här på The Art of Living handlar allting om stil och estetik i kombination med hög livskvalitet och optimal funktion. Nya SodaStream kommer både i svart och vitt med minimal design och som du säkert redan vet blir det väldigt gott bubbelvatten. Välj mellan en rad olika smaker och välj om du vill göra det ännu smarrigare med färska bär eller frukter.

För att få en enhetlig design i ditt kök hjälper det att etablera en palett med tre (eller fyra om du måste) huvudsakliga färger och sedan kan man leka lite med nyanser utan att sticka iväg för mycket. När du har din palett på låt oss säga vitt, svart och silver kan du sedan välja en eller två mer karaktäristiska färger för en kreativ touch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *