Stilrena inredningstips till jul

Vill du skapa mysig julstämning hemma? Då har du kommit helt rätt. I den här artikeln delar vi med oss av några smarta tips som du kan använda dig av för att få det stämningsfullt och fridfullt där hemma inför julledigheten utan att behöva spendera en massa pengar eller tid. Vi förstår att du inte vill att hemmet ska drunkna i rött bara för att det är juletid och julen handlar om mer än bara tomtar och julbockar.

Det första tipset vi har till de som vill fira en stilren och elegant jul är att ersätta rött med vitt. Låt vitt vara julfärgen hemma hos er, för när man tänker efter är det väl ändå vit snö och vita änglar som julen handlar om? Precis som på ett spa i Göteborg. Rött är fint i måttliga mängder men det är också en väldigt intensiv (ja, till och med aggressiv) färg som kanske gör mer ont än gott vad det gäller humöret. Julen kan vara stressig nog, vi behöver inte göra det värre med stressig inredning! Så istället för att tänka rött – tänk vitt.

Kombinera det vita med lite grönt och lite mässing för att få in värme och en känsla av naturen. Om det är något vi gillar så är det doften av granris och det är också utmärkt att använda i inredningen. Även tallris och några julblommor här och där lyfter upp stämningen, i kombination med stearin och ljusstakar i mässing. Glöm inte bort att sätta kronan på verket med en snygg julstjärna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *