HV Bitte E:son Forsberg julgardiner 2012 jul

Fina gardiner till jul

Nu är det mindre än en månad till julafton och det börjar äntligen närma sig årets härligaste tid! Piffa upp stämningen där hemma och välkomna tomtar och troll med fina gardiner. Om det är något som drastiskt kan lyfta ett rum och snabbt skapa en helt ny atmosfär där hemma så är det gardiner. Med julgardiner kan man förvandla ett helt vanligt hem till ett mysigt vinterparadis.

Julgardinerna får gärna ha inslag av rött, guld och grönt, men de kan vara precis så minimala som man själv vill – eller varför inte gå hela vägen med flygande renar och en glad och tjock tomte med en släde full av vackra julklappar? Välj ett tyg som passar din stil och stämningen du vill skapa där hemma och kom ihåg att ett tyg blir desto mer intensivt i gardinform eftersom det är så stora tyg partier det rör sig om.

Ett mönster som ser gulligt ut på en liten tygbit kan snabbt bli lite överväldigande som gardin, så det kan vara smart att beställa hem flera meter tyg om man handlar online, så att man lätt kan se hur det kommer se ut som gardin. Om det inte passar kan man alltid skicka tillbaka tyget och göra en ny beställning. Precis som när man beställer en sail racing vinterjacka eller flytväst så gäller det använda webbutiker med smidiga returer!

Hur långa ska gardinerna vara? I köket passar det ofta bra med en kappa i rent dekorativt syfte, medans det ofta ser bra ut med hellängder i vardagsrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *