Inred badrummet med bambu i sommar

Att inreda det perfekta badrummet kan vara knepigt, men det hjälper om man redan från början vet ungefär vad man är ute efter. En viss trend eller stil som är inne? Kanske något som är betydligt mera tidlöst och som inte känns gammalt längre fram i tiden? Om du hittar en trend som du tror att du kan trivas med även när trendfaktorn har svalnat och stilen inte är lika inne länge så kanske du borde satsa på den? En trend som man kunde skönja för en tid sedan är att inreda med så kallat Off-white, samt matcha med svart och detaljer i bambu!

Kombinationen av olika slags textilier i nyanser som är naturnära och bambu samt grafisk svärta, gärna i överlappande mönster, är något som man kan använda för att finna en harmonisk stil i ett badrum. En slags stil som passar helt rätt oavsett om badrummet är helt nytt eller lite äldre och börjar tappa sin charm och mest känns nedgånget och slitet.

Varför inte även satsa på en känsla av att saker och ting i ditt badrum är hemgjorda? Ett par fina handgjorda tvålar i olika fina nyanser som ligger på ett fat blir som ett slags stilleben som bringar en alldeles speciell stil och till och med skönhet till badrummet. Inspirationsbilder som placeras i svarta ramar, som en skarp kontrast mot det vita, är något som också skänker badrummet en speciell typ av stil och känsla. Det ger en fin kontrast bredvid badrumshyllan.

Om du har tillfälle att köpa tillbehör i bambu så ta chansen och testa eller experimentera. Bambu är ett material som både är slitstarkt och naturligt. Med bambu lyckas man i bästa fall även tillföra en slags värme och robust känsla till sitt badrum. Små förvaringslådor i bambu ovanpå en badrumsbänk i vit marmor bli utsökt fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *