Vilka är de populäraste trenderna just nu?

Inredning går alltid i trender. Trender kommer och går, några består. Vem kan glömma inredningen med de väldigt starka färgerna på 70 talet? Mörkt oranget och brunt. I jämförelse med idag då det är populärt med öppna ytor och väldigt ljusa färger. Har msn ett kök som går mycket i vitt kan stavmixers i glada färger liva upp köket på ett fantastiskt sätt.

 

Just nu är det populärt att inspireras från naturen då det kommer till färger, former, material och möbler. Det är mycket naturfärgat som kommer in i hemmet. Beige, vitt, grått och liknande ljusa och rena färger. Färgerna återfinns på väggar, golv och möbler. De fungerar ensamma för sig eller i kombination med varandra. Material som trä och sten smyger allt mer in i hemmen också.

 

För att liva upp ett rum eller hus som genomgående har naturfärger i hemmet gäller det att hitta andra vägar. Gardiner, tyger och små prydnadsföremål kan ha en tydlig och stark färg istället. Konst på väggarna kommer dessutom att lyftas fram betydligt mer om det är neutrala färger runt om. Då får man istället börja och fundera på om det är något speciellt som man gärna vill lyfta fram för sig själv och sina gäster hemma. På det sättet kommer inredning att vara både populär och mycket personlig. Innan man sätter igång kan det vara bra att ha en tydlig plan med vad man vill uppnå med inredningen, det gör arbetet mycket lättare.