Tips för att snygga till kontoret

Nu när hösten är här blir dagarna kortare, kallare och mörkare, så det gäller att vi använder vår kreativitet för att skapa härliga interiörer som får oss att må bra, känna inspiration och energi. Ett snabbt och enkelt sätt att förnya ett kontor på är med hjälp av snygga posters. De är inte dyra, det är enkelt att beställa och det finns en massa härliga motiv att välja på. Våga dig på lite färger eftersom det ger energi och det är precis det vi behöver på jobbet under oktober, november och december.

 

När du köper posters online kan du bläddra igenom de olika kategorierna i lugn och ro. Motiv är uppdelade utefter rum och kategori, som till exempel Djur, Botaniska, Fotokonst, Illustrationer, Grafiskt, Kartor, Film & Musik och Landskap. Vad är du och dina kollegor intresserade av? Kartor blir alltmer populärt och alla gillar vi väl att resa. Det går också att designa sina egna kartor om man tycker att det är spännande. Om företaget finns i olika städer eller länder kan man skapa en kollektion av kartor för att visa var de olika platserna ligger någonstans.

 

Om ni har några konstälskare på jobbet kanske det vore inspirerande med abstrakta posters i härliga färger. Det går också att söka på sökord om man vill ha posters med katter, rosor, ballerinor eller varför inte pasta! Men tänk till innan du köper posters med mat på, eftersom det kan leda till att ni alla blir hungriga och bara väntar på att lunchen ska börja.