Spännande belysningstrender 2020

För att förnya hemmet lite och skapa en trendig look kan man byta ut ett par lampor. Det behöver inte kosta så mycket pengar och ändå kan det verkligen pigga upp och ge rummet en uppdaterad känsla. 2020 bjuder på flera häftiga trender för belysning, bland annat svarta lampor är inne nu och då menar vi väldigt minimala, svarta lampor. Lampor i naturmaterial är också populära och naturmaterial är något vi ser genomgående i årets trender. Tänk trä, bambu och olika typer av stråmaterial.

Belysningsdetaljer i mässing är också väldigt 2020, med en touch av art deco. Mässing är guld utan att vara “för mycket”. Det är som en anspråkslös variant av guld och det är en metall med en vacker lyster som ser så där lagomt exklusiv ut. Det är också snyggt att blanda mässing och svart i minimala varianter för att skapa både kontrast och elegans.

Men det är inte bara svart och minimal belysning som gäller, utan det finns också spelrum för mer lekfulla varianter! Om det är mer din stil så kan du hitta roliga lampor i form av ödlor, snygga frukter. Var inte rädd att ta ut svängarna om det går i linje med ditt temperament. Bostaden är en reflektion av din personlighet och det är det som gör det så roligt att inreda och hitta nya spännande detaljer till hemmet. Gå in på confidentliving.se för att shoppa de senaste trenderna online. Där hittar du inredning från över 600 svenska och internationella varumärken.