Skönhetsbehandlingar du kan göra hemma

Spar både pengar och tid på att göra skönhetsbehandlingar hemma med smarta produkter och apparater som gör det möjligt för dig att spendera en bråkdel av den tid och pengar som krävs för att gå på salong. Några exempel på vad du kan göra hemma: hårförlängning, hårinpackning, vaxning, spraytanning, helkroppsskrubb, sätt på lösögonfransar och gör en lerinpackning för hela kroppen. Spännande, eller hur? Om man tar en skönhetsdag i gång varannan vecka hemma så kan man välja två eller tre grejer att fokusera på och göra det till ett kul projekt med väninnorna. (En bra ursäkt för en mimosa också! Det skapar en riktig salongkänsla.)

 

Nyckeln här är att investera i bra produkter som har bra omdömen av riktiga kunder på nätet. Det är inte bra att köpa det billigaste som finns där ute, för det brukar finnas en anledning till varför det är billigt – då har tillverkaren snålat i produktionsprocessen vilket innebär dålig kvalitet. Prislapparna som hamnar någonstans mitt emellan brukar ge dig mest värde för dina kronor.

 

Om vi tar hårförlängning som exempel så gäller det absolut att köpa produkter tillverkade av äkta hår. Testa tejp löshår och löshår clips för smidig användning. När det gäller helkroppsskrubb så rekommenderar vi att du köper en skrubb som inte innehåller några kemikalier. En stor fördel med att göra skönhetsbehandlingar är exakt detta, att du kan välja dina egna produkter och ha full koll på vad som används. Diskutera med tjejerna så att ni kan dela med er av tips när ni hittar nya favoritprodukter.