Då kan du behöva kompromissa med inredningen

När du har barn som bor hemma kanske ditt hem inte kan se ut exakt som du vill. Det är kanske inte din stil att ha leksaker och annat barnrelaterat här och var i hemmet – men under några år kan det behöva vara så. För det är ju bättre att dina barn trivs i ditt hem än att vardagsrummet är perfekt – eller hur?

Det rum som du själv sover i kan du ju inreda hur du vill. Men vardagsrum, barnens rum och kanske köket kan behöva se lite annorlunda ut tills barnen växer upp. För om barnen inte får leva ut sina fantasier och vara kreativa genom att till exempel måla och rita så kommer det påverka dem längre fram i livet. 

Prioritera rätt

Du kan stå ut med att det ligger saker huller om buller i huset ett tag. När barnen sen växer upp kommer de att ha bättre ordning på sina saker och kanske inte lämna bollar, pennor och andra leksaker framme hela tiden. Så under åren då barnen är just barn kan du behöva prioritera deras behov över dina egna. 

Om ditt barn så gärna önskar sig ett bollhav är det värt att köpa det till barnet. Det är värt att se hur barnen blir glad och lyser upp av lycka trots att bollhavet kanske inte passar in i din inredningsstil. För att köpa just ett bollhav kan du klicka här – det kommer göra ditt barn glad och därmed dig glad.