Bästa tipsen till barnrummet

Att inreda barnrummet kan vara både fantastiskt kul och samtidigt otroligt utmanande. Det finns ofta önskemål om att det ska vara både gulligt och ändå snyggt på en och samma gång. Slutresultatet brukar kunna bli ganska platt då fokus helt ligger på praktiska lösningar och väldigt mycket förvaring. Angrip inredningen till barnrummet på ett lite annorlunda sätt den här gången, nämligen genom att hämta inspiration från oväntade håll. Surfa exempelvis in på kitchentime.se och bli inspirerad av alla färger och former som finns. Är det några färger som tilltalar lite extra så spara på dom.

 

Barnrummet kan ibland kännas kaos rent ut sagt. Det är mycket leksaker överallt och hur mycket man än försöker och organisera blir det aldrig riktigt bra. Börja därför med att leta efter smart förvaring som dessutom ser riktigt snygg ut. De produkterna finns ute på marknaden, det gäller av bara att hitta de som passar in i rummet på rätt sätt.

 

Kom alltid ihåg att ett barnrum är till för att användas och leka mycket i. Därför bör inte möbler och inredning vara allt för ömtålig då barn inte alltid visar den största hänsynen. Det finns även färg till väggarna som ska tåla betydligt mer slitage än andra färger som finns på marknaden. Välj med omsorg så att barnet ändå kommer och ha möjlighet att fullt ut leka i sitt rum. Saker kan gå sönder och det kommer att slitas, se det som ett bevis bara på att barnet trivs i sitt rum.